nou escut EE Guineueta

L’EE Guineueta ha actualitzat l’escut

per adaptar-lo més als temps actuals. El club de Nou Barris ha decidit fer aquests canvis després d’aprovar-ho a l’assemblea del divendres 19 de juliol. Segons el club, el canvi entra dins del que es preveu que serà “una nova era”.

Els canvis entre l’escut nou i l’antic

A més de tenir una imatge més moderna i amb les línies exteriors més definides, l’escut presenta quatre canvis respecte a l’anterior:

  1. Canvi en les lletres de l’escut. No només ha canviat la tipografia, sinó que també han desaparegut les paraules “Escola” i “Esportiva”, que estaven escrites als laterals del triangle invertit. En el nou escut, s’ha optat per simplificar el nom amb la sigla “EE” al costat del nom “Guineueta”.
  2. Una guineu més gran. L’animal que presideix l’escut ha canviat els colors per uns de més foscos, i ara és de mida més gran. Així, el mamífer que s’identifica amb el club ressalta molt més i guanya presència.
  3. Incorporació de l’any de la fundació. Al vèrtex inferior s’ha escrit l’any 1961, que és quan es va fundar l’AD Guineueta. Aquesta Agrupación Deportiva va ser el primer club de futbol del barri. Tres anys més tard es va fundar la Sociedad Deportiva Atlético Guineueta, equip rival però amb el qual es van acabar fusionant el 1974. D’allà va sorgir la Sociedad Recreativa Atlético Guineueta, que finalment es va fusionar amb el Patronato de Escuelas Cívico Deportivas per acabar donant pas a l’actual Escola Esportiva Guineueta.
  4. Colors unificats. L’escut ja no presentarà diferents tonalitats dels mateixos colors.

canvis escut guineueta