El Club Atlètic Running ha estat l’encarregat d’organitzar la XXII Cursa Popular del Poble-sec. Amb un recorregut de 5 km, la sortida i l’arribada se situaven a la plaça del Sortidor.

El recorregut de 5.000 metres al qual s’enfrontaven els corredors consistia en dues voltes idèntiques a un circuit completament d’asfalt pels carrers del barri del Poble-sec. La combinació de pujades i baixades, juntament amb els carrers estrets, es plantejaven com un dels obstacles a superar.

22a Cursa del Poble Sec - Recorregut

Una cursa per a totes les edats

Amb una participació de gairebé 500 corredors, la plaça del Sortidor s’ha omplert de participants de totes les edats. En les categories més inferiors, de benjamins a cadets, el recorregut era més curt, des de 200 metres fins a 1.000.

Pel que fa al podi, el primer de travessar la meta ha estat Juan Manuel Álvarez, que no guanyava la cursa des del 2011. En la categoria femenina, Guadalupe Alexandra ha estat la primera d’arribar. Cap dels dos, però, ha aconseguit superar el rècord de la prova, 15 minuts 17 segons en categoria masculina i 17 minuts i 15 segons en categoria femenina.

Les reaccions dels guanyadors