El Club Arc Montjuïc organitza, un any més, la Tirada de la Por, un esdeveniment lúdic i festiu als Fossars Municipals de Tir amb Arc de Barcelona que consisteix a tirar a la diana sense llum del dia; per això l’acte es fa a la nit. Aquest esdeveniment està adreçat a arquers amb llicència en vigor i s’ha fet al Camp Municipal de Tir amb Arc del Fossat de Santa Eulàlia de Montjuïc. El Club Arc Montjuïc organitza molts esdeveniments, com la Tirada de Nadal o la Medieval. Aquest any fins i tot ha organitzat una competició internacional, els Barcelona Archery Days 2019. Feia més de 20 anys que Barcelona no vivia una competició de caràcter internacional.

L’esdeveniment es tracta d’una de les tirades amb arc que el Club Arc Montjuïc, el club amb més llicències de tot Espanya, més de 500, organitza anualment amb l’objectiu de divulgar la pràctica d’aquest esport entre la ciutadania. Entre els participants hem trobat l’arquera més jove amb llicència: la Maria Gil, que només té 4 anys.

Míriam Monfort, una gran campiona

Míriam Monfort fa només un any i mig que practica aquest esport i ja és campiona d’Espanya d’arc instintiu

i ha superat molts rècords d’Espanya. La tiradora del Club Arc Montjuïc no s’ha volgut perdre aquest esdeveniment i hi ha participat amb els seus fills.