Del 4 al 6 d’octubre, l’estadi Pau Negre acollirà les rondes prèvies de l’Euro Hockey League, la Copa d’Europa d’hoquei herba. El Reial Club de Polo serà un dels equips participants. La temporada passada Barcelona també va ser-ne la seu.

Hi haurà 16 equips i només 4 places

La Lliga europea d’hoquei herba es disputa amb un format nou. En una primera ronda, la que es disputarà a Barcelona, hi participaran 16 equips d’11 països diferents. La primera eliminatòria, coneguda com a KO16, deixarà vuit equips per disputar el KO8. D’aquesta segona eliminatòria sortiran els quatre equips que disputaran la final a vuit. Ja estan classificats per a aquesta fase el Royal Léopold de Bèlgica, l’Uhlenhorst Mülheim alemany, el Bloemendaal holandès i el Club Egara, actual campió de la Lliga espanyola.

Calendari Eurohockey League

El Reial Club de Polo, amfitrió i candidat a la final a vuit

El Polo participarà en la primera fase de l’Euro Hockey League després d’acabar segon la temporada passada a la Lliga i acabar quart en la ‘final four’ disputada a Eindhoven (Holanda). Enguany, els ‘polistes’ s’enfrontaran en el KO16 amb el Surbiton HC. Si eliminessin el conjunt anglès, el Polo s’enfrontaria amb el guanyador del partit entre el Dinamo Kazan i el Saint Germain. Una victòria en aquest partit classificaria els ‘polistes’ per a la final a vuit que es disputarà durant la Setmana Santa del 2020.