Horta

L’equip dirigit per Nacho Castro continua la reconstrucció. El club ha anunciat dues incorporacions: Guillem Corominas, lateral esquerre, i Rubén Sànchez, porter. El primer és un defensa de 19 anys que arriba procedent del Juvenil A de l’Espanyol i jugarà cedit per una temporada. El porter també és un jugador jove i arriba del filial del Girona. Per tant, l’Horta cercarà explotar el talent d’aquests jugadors nous i joves, i ells miraran de continuar creixent com a futbolistes.

 

Tapar els buits amb joventut

Sembla que Nacho Castro i la direcció esportiva de l’Horta tornen a apostar per la fórmula de l’èxit de la temporada passada: jugadors joves i amb talent per explotar. Amb les sortides importants en la defensa de futbolistes com Javi Morales i Genís, i a la porteria de Carles Santaló, era necessari tornar a reforçar la part del darrere de l’equip.

Dos nous pupils

Per tapar la sortida de Genís, indiscutible al carril esquerre la temporada passada, Guillem Corominas és un reforç ideal. Nacho Castro podrà disposar d’un jugador amb experiència a Segona B, ja que ha arribat a debutar amb l’Espanyol B, i, a més a més, ha estat internacional en categories inferiors.

D’altra banda, arriba a la porteria un nou competidor per a Yamandú. La sortida de Carles Santaló deixa com els dos únics porters l’uruguaià i Rubén Sánchez, un porter molt jove de 19 anys que arriba de les categories inferiors del Girona, tot i que ha disputat un partit amistós amb el Peralada, curiosament contra l‘Espanyol B.