diego lópez
@RCDEspanyol

El veterà porter Diego López s’estrena aquesta temporada com un dels capitans de l’Espanyol. Amb la marxa de la plantilla d’un dels pesos pesants de la plantilla com era Sergio García, el gallec ocupa la seva plaça. Per tant, ara mateix, segons confirma el club, els capitans de l’equip periquito per a la temporada 2019-2020 són: Javi López, Víctor Sánchez, David López, Granero i Diego López.

Experiència per al braçal

L’arribada de diversos futbolistes al primer equip, com Melendo, Pedrosa, Lluís López, Marc Roca i Puado, que són joves del planter però a la vegada inexperts, ha deixat molt clar que l’elecció d’un jugador experimentat com Diego López pot aportar l’experiència necessària per guiar de manera correcta aquesta nova generació plena de talent.

El porter gallec té ja 37 anys, i ha viscut gairebé 20 temporades des dels seus inicis amb el Lugo a la temporada 99/00. Diego López ha estat en vestidors de tota mena, amb diverses situacions, i és que ha passat per equips com el Reial Madrid, el Vila-real, el Sevilla i el Milan. Per tant, no hi ha cap dubte que està preparat per ser capità de l’Espanyol.

Un instructor per als nous

Amb cinc temporades a la casa de l’Espanyol, Diego López també serà un bon orientador per a jugadors nous com Bernardo, Iturraspe i Matías Vargas, i també per a Andrés Prieto, que, tot i conèixer la casa, amb el nou capità s’assegura un gran conseller del futbol d’elit de Primera Divisió i Europa com és el porter gallec.