Sandor Martin està preparant l’Europeu de boxa del pes superlluger contra Andrea Scarpa. Aquest títol es disputarà el 27 de juliol al camp de futbol de la Muntanyesa, en el barri del boxejador barceloní, Nou Barris. Sandor Martin, amb només 25 anys, es presenta com a aspirant oficial d’aquest títol. Es el número 1 d’Espanya en la seva categoria i el número 7 del món en el rànquing WBA (World Boxing Association). El boxejador del KO Verdun ja té alguns títols. Es el campió d’Espanya més jove de la història, a part, té el cinturó de la Unió Europea i els títols WBO i WBC Youth.

Andrea Scarpa, nascut a Torí, té un rècord de 24 victòries, 11 de les quals per KO, en 29 combats disputats. És cinc vegades campió d’Itàlia, a part de campió Inter-Continentat IBF i campió Silver WBC. També ha lluitat en grans escenaris com el Wembley Arena o el teatre Obi Hall de Florència.

Fa 92 anys que no es disputa en un estadi de futbol el campionat d’Europa i 86 anys que un boxejador nascut a Barcelona no guanya el títol d’Europa a la seva ciutat. El boxejador de Nou Barris, Sandor Martin, pot entrar a la història de la boxa per la porta gran.

El combat pel títol europeu entre Sandor Martin i Andrea Scarpa es la lluita principal però la vetllada tindrà 8 combats de boxa olímpica i 2 combats professionals més. Destacar al georgià, Irakli “Kalashnikov” Kurasbediani, que lluitarà contra Kelly Figueroa i Víctor Vega que buscarà la seva primera victòria com a professional després de debutar amb un nul. El seu rival serà Frankin VarelaLes 3000 entrades estan gairebé exhaurides.