El Júpiter femení ha anunciat que la temporada que ve jugarà a la categoria Preferent. Aquest ascens ha estat provocat per la reestructuració del sistema de competició en el futbol femení, que, amb l’aparició de la nova Primera B, ha fet moure molts equips cap a dalt.

Aprofitar l’oportunitat

En aquest sentit, el Júpiter ha estat un dels grans afortunats: de fer una bona temporada a Primera Catalana del Grup 2 amb un quart lloc a la classificació, amb 59 punts,  a jugar l’any que ve a Preferent. Sens dubte, és una gran oportunitat per reforçar el projecte esportiu femení de l’equip de Sant Martí, i és per això que el Júpiter també ha fet una crida a totes les jugadores interessades a provar de reforçar la plantilla del primer equip. A més a més, ofereix quotes gratuïtes en aquestes categories. De moment, és un bon al·licient. Una bona oportunitat per provar jugadores i començar a preparar la temporada serà el Torneig d’Històrics, on el Júpiter defensarà el títol de campió.

La nova Primera B

La nova Primera B és una nova competició que va decidir crear la RFEF, entre Primera i Segona, amb l’objectiu d’equilibrar el problema que tenien: 16 equips a Primera i 112 equips a Segona, dels quals només podien pujar dos. L’objectiu: potenciar el futbol femení. Aquesta Primera B estarà formada per dos grups de 16 equips, dividits entre nord i sud.