El Club Arc Montjuïc ha celebrat el 35è aniversari organitzant un esdeveniment internacional: els Barcelona Archery Days 2019.

Més de 20 anys sense un torneig així

Feia més de 20 anys que no es duia a terme un torneig de caire internacional a la ciutat de Barcelona i el fossat de Santa Eulàlia ha estat l’escenari escollit. Aquesta competició suposa una oportunitat per convertir la ciutat en un punt de referència per al tir amb arc a escala mundial. A més a més, és el primer cop que els tres primers classificats han rebut un premi en metàl·lic.

Participants d’alt nivell

Aquest esdeveniment pretén seguir l’exemple de ciutats com Las Vegas i Xangai, on es duen a terme les competicions mundials de la World Archery. La jornada ha comptat amb la presència d’Adriana Martín, la representat espanyola als Jocs Olímpics de Rio 2016 i de Miguel Ángel Veliz, que té un palmarès de 10 medalles internacionals. Amb esdeveniments com aquest, els esportistes de Barcelona i Catalunya poden disputar competicions de nivell sense tenir la necessitat de marxar fora del país.