El jugador del FC Barcelona Marc André Ter Stegen ha estat el segon jugador blaugrana, després de Rakitic i Braithwaite, a oferir una xerrada en viu per internet als seus seguidors. El migcampista ha explicat la seva vivència del confinament a casa per la crisi del coronavirus en una videoconferència de 30 minuts des de casa seva.

El dia a dia de Ter Stegen

El porter ha dit que “em trobo bé a casa. Intentem estar-hi com més temps millor, com tothom, estem en la mateixa situació que tothom”. El jugador ha explicat que “a Alemanya la meva família està bé i fem videotrucades sovint. Tenim una rutina diària, amb coses per fer cada dia. Faig esport i netejo la casa sovint, compartim tasques a casa nostra. La comunicació amb el club és fàcil i estem sempre en contacte per al que necessitem o hem de fer”.

Aprenent a fer de pare

El confinament ha arribat a Ter Stegen amb un fill de tres mesos. Explica que no poder sortir de casa “és complicat però és positiu també perquè puc ser molt amb la meva família i això és bonic”. Reconeix que normalment, a les nits, es llevava la seva parella però que ara també ho fa ell.

Barista Ter Stegen

El porter blaugrana ha reconegut que li agrada molt Barcelona i la restauració. Una de les seves aficions és fer cafè de manera artesanal i ha mostrat en directe les seves tècniques com a barista.