El jugador del FC Barcelona Ivan Rakitic ha estat el primer jugador blaugrana a oferir una xerrada en viu per internet amb els seus seguidors. El migcampista ha explicat la seva vivència del confinament a casa per la crisi del coronavirus en una videoconferència de 20 minuts des de casa seva.

El dia a dia de Rakitic

El jugador blaugrana ha explicat que mantenen el contacte diari amb la seva família. El jugador ha dit que intenten estar  en forma amb exercicis des de casa, però que no és el mateix que entrenar-se amb els companys.

Ha explicat que amb les seves filles els ha explicat que hi ha bitxos al carrer i no s’hi pot sortir i explica la seva experiència familiar del confinament també amb els seus animals domèstics. Rakitic ha dit que només ha sortit al carrer per llençár les escombraries. El jugador croat afirma que “el pitjor del confinament és l’avorriment i, el millor, estar més temps amb la família. Amb qui parlo més és amb els meus sogres, jugo al parxís i parlo sovint amb Ter Stegen”. El jugador alemany serà el següent a oferir aquesta xerrada properament.

Aplaudiment als professionals de la sanitat

El jugador ha dit que cada dia surt a la terrassa a aplaudir els professionals de la sanitat que lluiten contra la covid-19. Ha dit que “ho fa per respecte a la seva tasca, molt important”.