El SESE ha guanyat a casa davant el Bàsquet Tarragona en un partit igualat fins al final. Amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes, l’equip es manté a mitja taula, però hi ha consens en la salvació com a objectiu principal.

Un últim quart que val una victòria

Els homes de Carlos Espona han defensat bé davant un rival “a priori” superior. A la mitja part, el resultat era de 29 a 31, i el tercer període ha finalitzat amb el Tarragona dos punts per sobre, 44 a 46. Però en l’últim quart, el SESE s’ha posat per davant gràcies als triples de Quim Galvé i Alberto Díaz, i quan faltaven quatre minuts, s’han col·locat sis punts per sobre. A la festa del tir exterior també s’hi ha sumat Óscar Martínez, molt encertat en el dia d’avui. Els barcelonins han acabat guanyant 69 a 63.

L’objectiu de la temporada és la permanència

L’entrenador del SESE, Carlos Espona, s’ha mostrat satisfet amb la victòria i content amb el fet que “l’equip no ha perdut mai la cara al partit“. Amb aquest són tres triomfs consecutius dels de Virrei Amat, gairebé igualant les quatre derrotes. El “míster” ha admès que “al principi va costar, ja que tenim una plantilla molt jove. Ara, però, estem en un bon moment i les victòries sempre donen confiança“. Espona té clar que l’objectiu de la temporada ha estat des del principi, i continua sent, la permanència: “Hem de mirar avall.”