El CE Mediterrani ha perdut a la piscina Josep Vallès contra el CN Atlètic-Barceloneta per 5 a 12 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo. El mariners s’han refet de la derrota en l’última jornada contra el Sabadell, que va significar el trencament d’una ratxa de cinc anys i mig sense perdre a la Lliga. El conjunt santsenc ha deixat escapar l’oportunitat de situar-se per davant de l’Atlètic-Barceloneta a la classificació.

Domini mariner des del primer minut

El primer període l’ha dominat el conjunt d’Elvis Fatovic. Alberto Munarriz, Luke Anthony i Roger Tahull han situat el tres a zero amb què s’ha arribat al final dels primers vuit minuts de joc. El segon quart ha començat molt bé per als mariners, ja que quan feia 30 segons que jugaven, Munarriz ha fet el seu segon gol. Luke Anthony ha situat el cinquè en el marcador per als visitants. Els porters s’han convertit en els protagonistes del quart, tots dos han aturat un llançament de penal cadascun. Els de Jahzeel Martínez ho han tingut molt complicat davant d’una defensa de l’Atlètic-Barceloneta molt intensa. Finalment, Axel Corres ha pogut fer el primer gol dels de Sants. Nikolas Paul ha anotat el sisè per als d’Elvis Fatovic. Al descans del partit, el resultat d’1 a 6 ha mostrat la superioritat dels mariners.

El Medi busca la reacció i els mariners tanquen el partit

El tercer quart ha començat amb dos gols del Mediterrani, d’Axel Corres i Jan Pérez, que els han permès retallar en el marcador, 3 a 6. Per part de l’Atlètic-Barceloneta, Alberto Munarriz, ha fet el seu tercer gol i el setè de l’equip. Pol Prat, des del punt de penal, ha fet el quart de l’equip de Jahzeel Martínez. Un tercer quart que ha finalitzat 4 a 7 per als mariners. El darrer període ha començat com el tercer, amb un gol del conjunt de Sants quan Pol Prat ha superat Unai Aguirre. La resposta marinera ha estat des de la posició de boia amb un gol de Roger Tahull, 5 a 8. Dusan Matkovic, Marc Larumbe, Alejandro Bustos i Nikolas Paul han deixat el 5 a 12 definitiu en el marcador favorable als mariners.

Opcions reals de competi’ls hi o de guanyar el partit no hem tingut en cap moment”