Laporta entrades

Joan Laporta ha concedit una entrevista al diari ‘Sport’, en què ha repassat tota l’actualitat blaugrana, inclosa la possibilitat de reforçar l’equip durant el mercat d’hivern. El president blaugrana ha refredat les expectatives de mercat i ha assegurat que la Lliga els té collats per les interpretacions de joc net que fan i per culpa de l’eliminació de la Champions, que obliga a canviar el pressupost.

La Lliga avisa el Barça

Segons Laporta, en l’entrevista al diari ‘Sport’ ha dit que “per fitxar a l’hivern hauríem d’incorporar jugadors que millorin el que tenim. I no és fàcil, sobretot tenint en compte que seguim amb problemes de joc net per culpa de l’eliminació de la Champions, que ens ha reduït els ingressos pressupostats, i La Lliga ja ens ha avisat que tindrem menys capacitat per fitxar”.

Intentarà revertir la situació

Conscient de les dificultats econòmiques del club, però també de les necessitats esportives, Laporta continua assegurant que “intentarem revertir la situació negociant amb La Lliga perquè en reconsiderin la interpretació i aconseguint nous ingressos amb victòries a l’Europa League o la Supercopa d’Espanya. Fins i tot en algun partit amistós durant el Mundial”.

Mercat d’hivern després del Mundial

Cal recordar que el mercat d’hivern s’obre l’1 de gener, un parell de setmanes després que hagi acabat el Mundial. Per tant, molts jugadors es poden haver revaloritzat en funció del seu paper a la cita de Qatar.