El partit entre el Deportivo Paraguay i el Barcelona Sporting Club de España, corresponent a la setena jornada del grup quinzè de la Quarta Catalanal va acabar amb una batalla campal entre els jugadors dels dos equips. El partit, que anava 1 a 0 a favor dels locals, es va suspendre després que es disputessin 17 minuts de joc.

Agressions diverses

El Camp Municipal de la Trinitat Vella va ser l’escenari d’unes imatges lamentables en què es poden apreciar diverses agressions, algunes d’elles força clares de diversos jugadors del Deportivo Paraguay. També es poden veure unes altres agressions contra alguns membres del cos tècnic de l’Sporting Club en un nou episodi de violència en el futbol.

Les sancions

L’acta del partit de la Federació Catalana de Futbol destaca la suspensió del partit i especifica una expulsió: la del porter de l’Sporting Club. El Comitè de Competició de la FCF s’ha basat en l’acta arbitral del sr. David Pérez Moreno per prendre les mesures oportunes ja que en el moment de la decisió no tenia cap imatge videogràfica dels incidents.

Els responsables de la Federació han decidit sancionar als dos clubs per “l’agressió confusa i tumultuària dels jugadors, d’ambdos equips entre ells” amb una multa que oscil·la entre els 32,07 i els 400,87 euros, segons el que estipula l’article 328 del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol. Aquest article considera que “si jugadors d’un o altre equip s’agredissin entre ells, confusament i tumultuàriament, els clubs respectius, amb independència de la sanció que correspongui als qui haguessin estat identificats com a autors de l’agressió, incorreran en multa de 32,07 a 400,87 euros, i sense perjudici del que sigui pertinent, en el supòsit de la suspensió del partit.

Respecte al partit, el Comitè de Competició de la Federació ha decidit, seguint l’article 228, “disposar la continuació del partit. La continuació serà a partir del minut 17 de joc, amb el resultat d’un gol a zero. El club Barcelona Sporting Club España no podrà alinear més de 10 jugadors ni el sancionat a conseqüència del partit.”