El Mediterrani s’ha imposat a l’Atlètic-Barceloneta per 16 a 7 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Les santsenques lideren la categoria amb ple de victòries, mentre que les marineres han perdut els quatre partits que han disputat.

El Medi domina des de l’inici

El partit ha començat molt bé per a les jugadores de Marian Díaz, que s’han situat amb un tres a zero amb gols d’Axelle Crevier, Clara Espar i Paula Crespi. Les de Marc Comas han marcat quan quedaven 16 segons per finalitzar el quart, amb un gol d’Isabel Piralkova. El segon període ha estat més igualat, però el parcial de 3 a 2 ha estat igualment per al Mediterrani. Al descans, 6 a 3 per a les de Sants.

Les santsenques sentencien el partit

El tercer quart ha estat clarament per al Mediterrani amb un parcial de 8 a 2. En aquest període, ha destacat Paula Crespi, màxima golejadora del partit, que ha fet el seu tercer gol de l’enfrontament. El parcial tan bo del Medi ha deixat el resultat de 14 a 5 al final del tercer quart. En el darrer quart ha tornat la igualtat entre els dos equips, un parcial que ha acabat amb dos gols per a cada equip i que ha deixat el definitiu 16 a 7 favorable al Mediterrani.

Avui era un partit previ a la Champions i era important la intensitat i l’actitut”