El Barça Atlètic ha perdut un partit que tenia guanyat. El Valls ha fet un triple increïble des del seu propi camp que ha propiciat la pròrroga i el triomf final posterior del conjunt vallenc per 77 a 71. Un xoc que ha complert amb les expectatives, i en què ha predominat la igualtat la majoria del partit. La clau, el triple increïble a punt d’acabar el matx des la pròpia pista que ha fet que el Barça Atlètic perdi la imbatibilitat a la Lliga EBA.

El Barça Atlètic perd la imbatibilitat a la Lliga EBA

El partit ha començat equilibrat per als dos conjunts, que lluitaven per portar la iniciativa. El Barça ha pogut avançar-se al final del primer quart, 17 a 21, i la mateixa tònica s’ha mantingut al segon període. Al descans, avantatge mínim de quatre punts per al Barça, 33 a 38, i a la represa, cap dels dos conjunts trencava l’equilibri. Tot feia pensar que el partit marxaria a la pròrroga i així ha estat, però no per la forma. El triple amb el temps gairebé exhaurit ha significat l’empat a 66. El partit s’ha decidit per detalls, i finalment el Valls s’ha imposat per 77 a 71 gràcies a l’empenta que han tingut en el temps extra al qual han arribat carregats de moral.

El Barça Atlètic comptava els partits per victòries, un total de sis. Ara suma la primera derrota. Cal destacar el que va enfrontar-los al CB Roser en el derbi barceloní (96-63). El filial blaugrana, campió actual de la competició, havia aconseguit pujar a la Lliga LEB Plata, però el club va decidir vendre’s la plaça i mantenir-se en la categoria.