César Córdoba, de 42 anys, es retira de la pràctica dels esports de contacte. Dissabte, 19 de novembre, farà l’últim combat contra l’italià Lorenzo Panaro. En joc hi haurà el cinturó NKT del WBC (Consell Mundial de Boxa). El Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron serà l’escenari de l’últim ball del “cazador”.

Combat número 102 de César Córdoba

El combat contra el campió italià, Lorenzo Panaro, serà el número 102 de la seva llarga carrera plena d’èxits. De moment, el púgil barceloní té un rècord de 101 combats, amb un bagatge de 96 victòries i més de 60 KO.

Quatre vegades campió del món de kick-boxing

Córdoba s’ha proclamat quatre vegades campió del món en la modalitat de kick-boxing. L’any 2004 va guanyar el primer mundial de pes supermig. Un any després va tornar a guanyar el cinturó en un combat estel·lar contra Aurelien Duarte, un dels millors lluitadors francesos de tots els temps.

L’any 2010 es va tornar a proclamar campió del món, aquesta vegada de pes semipesat. El 2011 va guanyar l’últim títol mundial de kick-boxing. També s’ha enfrontat i ha derrotat lluitadors mítics com Melvin Manhoef, a qui va guanyar en el primer assalt.

A més de kick-boxing, Córdoba ha practicat boxa tailandesa, amb una victòria espectacular contra el tailandès Chaowaritt, i boxa, especialitat en la qual es va proclamar campió d’Espanya en pes creuer.