Víctor Valdés torna a estar al centre d’una polèmica. Fins fa uns dies, Sergi Moreno era la referència ofensiva de la UA Horta. De sobte, però, tot es va trencar. El tècnic, Víctor Valdés, va decidir de manera unilateral rescindir els contractes de tres futbolistes hortencs, entre ells Sergi Moreno. El davanter, que havia arribat aquest estiu com una petició de l’entrenador, ha explicat a betevé el tracte rebut per part de Víctor Valdés. Dolgut i decebut, Moreno ha volgut deixar clar en tot moment que “qui ha perdut les formes i ha fet les coses malament no és l’Horta, sinó Víctor Valdés”. Aquesta no és la primera decisió polèmica de Valdés. La baixa sobtada de David López , l’acomiadament del seu segon entrenador i el preparador de porters un dia abans d’arrencar la competició o les rescissions de dos porters amb el curs en joc.

“Valdés es pensa que juga al FIFA”

Sergi Moreno explica que tot va esclatar després d’una sessió de força al gimnàs. “Estàvem fent preparació física al gimnàs i, en acabar la sessió, va venir el Víctor i ens va dir a mi, a l’Adri i al Coro que no comptava més amb nosaltres, que futbolísticament no era el que esperàvem. Ens va dir que recollíssim les coses i marxéssim, que ja no podíem entrenar-nos perquè volia signar [contracte amb] altres jugadors”. El davanter, autor d’un gol aquesta temporada contra la UE Sant Andreu, entén que el futbol és efímer, però esperava un altre tracte. “Un club que fa les coses, almenys t’avisa, et dona un cert marge de reacció”. Moreno afirma que el principal problema amb Víctor Valdés és “la seva falta d’humilitat i el seu egocentrisme”. “Valdés es pensa que està jugant al FIFA, com si els jugadors fóssim cromos”.

“Som jugadors, però sobretot som persones”

La crítica de Sergi Moreno a la gestió de Víctor Valdés no es basa en termes futbolístics, sinó humans. “Som jugadors de futbol, però sobretot som persones. Amb Víctor Valdés m’he sentit tractat com una merda”. “Jo visc d’això. Ara què faig? Ara com pago tot el que he de pagar?”.

Sergi Moreno també lamenta el clima que es respira dins el vestidor hortenc. “La situació no es podia aguantar, és una llàstima perquè l’equip i les persones que hi havia al vestidor podríem haver lluitat per tot. La gent no està jugant com sap, hi ha moltíssima tensió”. Per acabar, Moreno també afirma que Valdés li ha demostrat que “no em coneix de res, que em va signar pel nom”. “Amb aquest senyor no sé ni de què jugava, un dia era peó, un dia alfil i l’altre a la grada”. Tot i el seu malestar per les formes del tècnic, Sergi Moreno desitja tota la sort del món a l’Horta, de qui diu que és un gran club i no es mereix aquest entrenador. “El club no té culpa de res”.