Horta marxen segon entrenador i preparador porters

Canvis a la Unió Atlètica d’Horta a pocs dies per començar la temporada 2020-2021. El club del Feliu i Codina ha anunciat la marxa de Felip Ortiz, segon entrenador i Jordi Castel, entrenador de porters. Segons el periodista, Vicente Casal, tots dos han estat acomiadats per l’entrenador Víctor Valdés.

Sense segon entrenador, ni entrenador de porters

L’arribada de Víctor Valdés ha suposat que el nom de l’Horta estigui present en molts mitjans de comunicació i sigui notícia molt sovint. L’última novetat del club, presidit per Paco Carmona, ha estat la marxa de Felip Ortiz, segon entrenador i de Jordi Castel, preparador de porters. Tots dos van arribar amb Víctor Valdés i ha estat precisament ell, i segons el periodista Vicente Casal, qui els ha acomiadat. El periodista afirma que el motiu serien discrepàncies esportives entre l’entrenador i el seu ajudant.

I tot això passa quan només queden cinc dies perquè l’Horta comenci la competició al grup cinquè de la Tercera Divisió. El conjunt del Feliu i Codina rebrà el Banyoles, aquest diumenge, 17 d’octubre, a les 12 h. Serà un partit en què es veurà el nou projecte d’un Horta que confia en el tècnic per poder fer una gran temporada.

La marxa del segon entrenador i del preparador de porters no és l’única que té Víctor Valdés com a protagonista. Durant aquesta pretemporada, el tècnic de l’Horta ja ha viscut una expulsió en un partit amistós. Va ser precisament en el partit de presentació de l’Horta. Un dia en què es van veure plegats Víctor Valdés i els seus dos, ara ja, exajudants. I en el qual, Felip Ortiz va substituir Valdés a la banqueta.