sant andreu
Fotografia: Judit Andreu

El Sant Andreu visitarà aquest diumenge a les 11.45 el camp de la Fundació Esportiva Grama. Els andreuencs buscaran trencar en la dinàmica d’empats de les dues últimes jornades, que els ha fet perdre el lideratge del subgrup B de Tercera Divisió en solitari.

Tornar a guanyar

Els quadribarrats visitaran Santa Coloma en un moment delicat. Després de sumar els 12 primers punts disputats, amb quatre victòries consecutives, en els dos últims partits, al camp del Peralada i al Narcís Sala contra el Girona B, només han pogut esgarrapar dos punts, ja que han empatat els dos partits. Això ha fet que ara ocupin la tercera posició a la classificació, això sí, empatats a 14 punts amb el Cerdanyola i el Peralada, primer i segon respectivament. La intenció dels de Mikel Azparren al camp de la Grama és capgirar aquesta dinàmica i tornar a sumar de tres en tres. El tècnic no podrà comptar amb Alberto Carroza sancionat, després de ser expulsat contra el filial de Girona.

Encadenen dues derrotes

La Grama encara arriba al partit en una situació més delicada que el Sant Andreu. Els colomencs han perdut els dos últims enfrontaments que han disputat i, per tant, arriben necessitats de punts. La inconsistència defensa de l’equip és el punt feble de la Gama. Ha encaixat 15 gols, l’equip que n’ha rebut més en els dos subgrups de Tercera en set partits, això vol dir una mitjana de més de dos gols per partit. Ofensivament, l’equip respon bé, però perd la seva eficàcia amb la poca contundència defensiva. Sisè a la classificació, se situa a la part mitja de la taula, per tant, un resultat positiu l’impulsarà cap amunt, en canvi, una derrota li podria fer perdre la tranquil·litat.