Nico Melamed, revulsiu al Cartagena - Espanyol
@RCDEspanyol

Cop a la taula de l’Espanyol a l’estadi Cartagonova. El conjunt blanc-i-blau s’ha imposat al Cartagena per 1 gol a 3. Això sí, el conjunt de Vicente Moreno ha hagut de sobreposar-se al gol dels locals, a l’inici de la segona part. Amb el triomf, l’Espanyol torna a guanyar un partit fora de casa després de perdre amb el Leganés en l’últim desplaçament.

Una primera part amb poques ocasions

La primera ocasió clara del partit ha estat per a Sergi Darder però el xut, dins de l’àrea petita, ha sortit per sobre el travesser. L’oportunitat blanc-i-blava ha tingut rèplica murciana. Rubén Castro poc abans del quart d’hora ha obligat a lluir-se Diego López. Abans de la mitja hora, ha estat Wu Lei qui l’ha tinguda. El xinès, però, no ha aprofitat una bona assistència de Raúl de Tomás per definir davant el porter Bulka. I com a l’inici, el Cartagena ha tornat a replicar amb un xut de Rubén Castro que ha sortit desviat. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

Gol del Cartagena i reacció blanc-i-blava

L’inici de la segona part no pot haver començat pitjor per a l’Espanyol. En una jugada sense perill aparent, Diego López ha perdut la pilota i Elady Zorrilla, molt atent, ha marcat el primer gol del partit. El gol ha esperonat l’equip de Vicente Moreno i les ocasions han començat a aparèixer de manera més clara. Lluís López, al minut 54, i Adrián Embarba, dos minuts més tard, han vist com les seves rematades s’estavellaven contra el travesser de la porteria del Cartagena. Els blanc-i-blaus han tancat el Cartagena i han continuat buscant el gol de l’empat. L’han tingut Melamed, amb un xut que ha sortit alt, i Raúl de Tomás, que ho ha fet fregant el pal. I després de totes aquestes ocasions ha acabat arribant el gol. Melamed, al minut 74, ha rebut una pilota d’Embarba dins l’àrea i amb un fort xut creuat ha fet l’empat a un.

L’equip de Moreno amb l’empat s’ha fet gran, i de nou ha aparegut Nico Melamed. En aquest cas, el jove jugador ha provocat un penal que Embarba ha convertit en gol i ha posat l’1 a 2 en el marcador. Amb la remuntada, el Cartagena ha desaparegut i l’Espanyol ho ha aprofitat per fer el tercer gol. Javi Puado ha robat una pilota al mig del camp i ha iniciat una cursa cap a la porteria de Bulka que ha acabat ell mateix. Era l’1 a 3. El gol ha deixat el partit sentenciat. I podia haver estat més ampli si un xut de Puado, a les acaballes del partit, no hagués anat a parar al travesser.