Muntanyesa

Guanyar o guanyar, no hi ha una altra opció. El Muntanyesa necessita començar a sumar de tres en tres per tal de començar a escalar posicions a la classificació. El conjunt de Nou Barris, que és cuer amb 1 punt, té una nova oportunitat aquest diumenge, a les 12h, per capgirar aquesta situació. Després de descansar la jornada anterior, els groc-i-negres rebran el Manresa, un dels conjunts capdavanters.

El gol, l’assignatura pendent

El conjunt de Nou Barris encara no sap el què és guanyar aquesta temporada. Només ha sumat un empat en sis jornades disputades. Aquestes xifres negatives venen donades, sobretot, per la manca d’encert de l’equip de cara a porteria. De fet, el Muntanyesa és el conjunt menys golejador del subgrup A, amb una única diana a favor. Però efectius i qualitat no li falten. Sergio García va debutar en l’últim partit dels de Nou Barris i va ser un dels futbolistes més actius en atac. Diumenge tindrà una nova oportunitat per estrenar-se com a golejador groc-i-negre. El Muntanyesa necessita fer-se fort a casa per tal de capgirar la mala dinàmica en la qual es troba submergit.

El Manresa, un rival complicat

El conjunt manresà visita Nou Barris en un moment força dolç, ja que ocupa la cinquena plaça a la classificació. Dels últims quatre enfrontaments, només n’ha perdut un, contra l’Europa, i ha sumat un empat i dues victòries. A domicili, els números del Manresa són els següents: ha aconseguit 4 dels 9 punts disputats. Per poder obtenir un bon resultat, el Muntanyesa haurà de neutralitzar la velocitat dels manresans en atac. El Manresa és un conjunt que es caracteritza pel bon criteri amb pilota i per la seva verticalitat en camp contrari.