La Unió Atlètica d’Horta ha confirmat que Víctor Valdés ha decidit acomiadar tres jugadors del seu equip, tal com ha anunciat el periodista Vicente Casal. David Corominas, Sergi Moreno i Adri Gimeno deixen el club hortenc per decisió tècnica. Aquestes baixes se sumen a les d’alguns membres de l'”staff” tècnic l’octubre passat.

Pocs minuts entre els tres jugadors

Si mirem les estadístiques podrem comprovar que cap dels tres jugadors es podria considerar habitual per a Víctor Valdés. Sergi Moreno ha estat, d’aquesta tripleta, el jugador que ha gaudit de més minuts en aquest inici de temporada. El davanter ha jugat un total de 257 minuts, dels 630 que ha jugat l’Horta, sent titular en només dos partits i havent acabat jugat només en un tot el partit. Això sí, Moreno ha estat un dels golejadors de l’Horta en aquest inici de Lliga. Ell va ser l’encarregat d’obrir el marcador en el derbi que van disputar els del Feliu i Codina contra el Sant Andreu.

El segon jugador que marxa és Adri Gimeno. L’exjugador del Formentera i del Terrassa, entre altres equips, només ha gaudit de 148 minuts. Ha estat titular en un partit, en el qual va ser substituït a la mitja part, i ha començat quatre més des de la banqueta. En una situació similar es trobava David Corominas. L’extrem de 34 anys ha pogut jugar poc més de dues hores amb l’Horta. Ha estat titular en un partit, mentre que en quatre més va començar el partit des de la banda.

La marxa d’aquests tres jugadors, dos davanters i un mig campista, farà que l’Horta hagi de buscar solucions en aquestes posicions de cara als pròxims partits. De moment, la propera cita del conjunt de Víctor Valdés serà el pròxim diumenge, 6 de desembre, contra el Figueres. L’Horta està classificat en la setena posició del subgrup B de Tercera amb vuit punts, sis menys que el líder, el Cerdanyola.