Tusquets

El president de la Junta Gestora del Barça, Carles Tusquets, màxima autoritat del club ara mateix en espera de les eleccions, que seran el 24 de gener, ha estat clar i català quan ha dit que “econòmicament, hauria estat desitjable vendre Messi a l’estiu”. Aquestes declaracions les ha fet al programa ‘El món’, de RAC1.

La situació econòmica és “pèssima”

Tusquets, per tant, ha tornat a fer palesa la situació econòmica delicada que viu el Barça a causa de la pandèmia. De fet, l’ha definit com a “pèssima”. El president de la Junta Gestora ha argumentat que els ingressos que s’haurien generat amb la venda del crac argentí haurien “ajudat” el club, que recordem ha negociat i ha arribat a un acord amb els jugadors, tècnics i treballadors del club per una adequació salarial.

Sobre el possible fitxatge de Neymar

Carles Tusquets tampoc no s’ha amagat quan se li ha preguntat per un possible fitxatge de Neymar pel Barça. Aquest dimecres el brasiler va dir que el que més desitja és jugar amb Messi. El president de la Junta Gestora ha assegurat que “Neymar podria venir, però només gratis”. Ha deixat ben clar que no hi ha diners per fer fitxatges i que el proper president ho tindrà complicat per fer incorporacions, a menys que “vingui amb un miracle a la butxaca”.