Ferencváros Barça Braithwaite
@FCBarcelona_cat

El pla B de Koeman segueix funcionant. El tècnic va tornar a deixar fora de la convocatòria Messi com ja va fer contra el Dinamo de Kíev i li ha tornat a sortir bé. El Ferencváros no ha pogut mai amb un Barça que ha demostrat la diferència de nivell amb el 0 a 3. L’holandès ja va avisar que era l’últim partit en el qual podria fer descansar l’argentí, que confia que arribi en plena forma física per als set partits que queden fins a final d’any.

Monòleg blaugrana

Que no jugui Messi condiciona l’equip. Primera obvietat. Que l’argentí és un jugador diferencial es va veure en la golejada a l’Osasuna en l’últim partit de Lliga. Però el Ferencváros és molt lluny de ser un equip capdavanter. Segona obvietat. Per tant, els seus companys han pogut agafar embranzida i sumar moral. Amb els hongaresos parapetats amb una defensa de cinc, el matx ha estat un monòleg blaugrana que han necessitat una precisió de cirurgià per generar gol. L’exemple més clar, el 0 a 1 de Griezmann. Triangulació amb sotana inclosa i remat d’esperó amb una segona sotana. Si s’han de trobar forats, es troben, fins i tot sota les cames.

Griezmann Ferencváros Barça

Dembélé truca a la porta de Koeman

Ousmane Dembélé, criticat i estimat a parts iguals, ha estat clau en el primer i també en el segon gols. Jugada individual i regal a un Braithwaite que ha marcat per tercer partit consecutiu. El francès està demostrant el millor nivell des que el va fitxar i es veu amb cor de xutar els penals. I que la pilota entri a la porteria. 0 a 3 en mitja hora i partit més que vist per a sentència.

El Barça-Juventus definirà el primer classificat

Amb la feina feta, la segona meitat ha servit a Koeman per fer descansar els jugadors que més ho necessiten. Més enllà d’això, detalls de Dembélé, control de la pilota, minuts per a Riqui i Aleñá i ganes que s’acabés el matx. El Barça es jugarà la primera posició del grup dimarts, 8 de desembre, al Camp Nou contra la Juventus, que avui ha superat el Dinamo. Els blaugrana en tindran prou amb un empat per quedar primers del grup G. Fins i tot, podrien perdre per 0 a 1 ja que van guanyar a Torí per 0 gols a 2.