El derbi entre l’Horta i el Sant Andreu s’ha decantat del cantó dels andreuencs. Els de Mikel Azparren s’han imposat als de Victor Valdés per 1 a 2. Després d’una primera ensopida, tot ha canviat a la segona. Els hortencs s’han avançat gràcies a Sergi Moreno, però els gols de Kuku i Serramijta als minuts finals han valgut els visitants per sumar els tres punts. El Sant Andreu continua liderant la Tercera Divisió després d’haver guanyat els tres primers partits de Lliga

Les defenses superen els atacs

Primers minuts de tempteig al Feliu i Codina, però a poc a poc l’Horta ha anat tenint més pilota i, per tant, més domini. De totes maneres, era un control sense perill. De fet, els primers xuts hortencs han estat de Pedro Astray amb rematades des de fora l’àrea. El Sant Andreu, ben ordenat al darrere, no ha passat angúnies, això sí, la seva productivitat ofensiva ha estat nul·la. Els andreuencs s’han aproximat en jugades a pilota aturada. Lanzarote, en una falta, ha obligat Luisma Tovar a rebutjar a córner. El treball defensiu dels dos equips s’ha imposat a la imaginació ofensiva i ha costat que arribessin les ocasions de gol. La igualtat entre hortencs i andreuencs ha estat total, cap dels dos no ha pogut imposar la seva idea de joc.

L’Horta s’avança un gol de Sergi Moreno

L’Horta ha començat la segona part amb una marxa més i ha generat diverses aproximacions. Una primera en un xut llunyà d’Adilson que ha aturat Arnau. La segona, en una rematada de cap de Genís Blasco a la sortida d’un córner i, a la tercera, ha arribat el gol. Sergi Moreno ha col·locat la pilota a l’escaire i ha fet l’1 a 0. El Sant Andreu ha intentat reaccionar amb un xut de Ferrón, que ha aturat Tovar, però eren els hortencs els qui tenien el control del partit. Amb la confiança del gol han buscat el segon i Buba ha estat el protagonista de les dues ocasions següents. La primera rematada ha anat al pal i, en la segona, ha estat Arnau qui ha evitat el 2 a 0. Als quadribarrats els ha costat reaccionar, però ho han aconseguit. La primera ocasió per empatar l’ha tinguda Marcel Serramitja, però la rematada, forçada, ha sortit alta. La segona oportunitat ha estat un penal sobre Kuku. El davanter ha agafat la responsabilitat del llançament i ho ha fet tou i Tovar l’ha aturat.

El Sant Andreu remunta en quatre minuts

Kuku ha rebut una passada en llarg i ha superat amb un pèl de sort a Tovar per fer el gol de l’empat. Els andreuencs han aprofitat la inèrcia per culminar la remuntada. Kuku ha rebut la pilota en un contracop i el seu xut l’ha aturat el porter local. Però Marcel Serramitja ha estat molt atent per caçar el refús i fer l’1 a 2 definitiu al minut 94. Els andreuencs sumen així nou punts de nou possibles en aquest inici de Lliga.