El Club Esportiu Mediterrani ha aconseguit la victòria davant el Saragossa a la Divisió d’Honor de waterpolo femení. L’equip de Marc Comas s’ha imposat a les aragoneses per 7 a 11.

Tres quarts per al Medi

Les barcelonines han començat el partit marcant distàncies en el marcador. Un parcial d’1 a 3 en el primer quart i un altre de 2 a 3 en el segon feia que les santsenques haguessin marxat al descans amb un 3 a 6 al seu favor.

A la represa, parcial de 0 a 3 en el tercer quart que deixava el partit gairebé sentenciat amb un 2 a 9 per al conjunt de Marc Comas. El Saragossa, però, ha reaccionat a l’últim període amb un parcial de 4 a 2 i deixant el 7 a 11 final i a Clara Espar com a màxima anotadora del partit amb cinc gols.

El resultat es podria considerar molt ajustat si tenim en compte que, a la primera volta, el Mediterrani es va imposar per un contundent 18 a 3.

La fitxa del partit

EW Saragossa (7): Inma Bello, Inés Rosales, Miriam Ciudad (1), Raquel Corao (1), Lucía Calonge, Nerea Coloma, Ainhoa Chicote, Natalia Naya (1), Patricia Genzor (1), Sara Pérez, Laura Gómez (2), Julia Tazueco (1) i Marta Fuertes. Entrenador: Francisco Javier Orizo.

CE Mediterrani (11): Larissa Kuijpers, Naia Duran (3), Lidia Casado, Aitana García, Carla Toha, Berta Pascual (1), Clara Espar (5), Paula Santos, Berta Setó, Helena Dalmases (1), Marta Ungría, Sarah Lizotte (1) i Natasha Trojan. Entrenador: Marc Comas.