El Sant Andreu ha empatat a un al camp de la Pobla Mafumet. Els tarragonins s’han avançat, però Sergi Garcia, que s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta quadribarrada, ha fet l’empat.

Primera part sense gols

El partit ha començat sense un clar dominador, tot i que el Sant Andreu ha tingut una mica més la pilota i, per tant, el control. De fet, les ocasions més clares han estat per als andreuencs. Felipe és qui més n’ha tingut. El futbolista ha tingut un parell d’ocasions, però cap de les dues ha acabat amb gol. Alberto Carroza també hauria pogut marcar per als quadribarrats, però la rematada ha sortit per sobre el travesser. Els llançaments de falta són l’especialitat de Josu, però aquest cop la pilota ha sortit llepant el pal. I just abans del descans ha estat Kuku qui ha obligat a la defensa tarragonina ha rebutjar.

Sergi Garcia s’estrena com a golejador amb el Sant Andreu

A la segona part la Pobla Mafumet ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per avançar-se en el marcador. Joel ha signat l’1 a o. El Sant Andreu encara no ha trigat un quart d’hora a reaccionar. Ha estat Sergi Garcia amb una excel·lent jugada individual ha fet l’1 a 1. Fins al final el partit no ha tingut un dominador clar i els andreuencs, tot i intentar-ho, no ha pogut fer el segon.

Les reaccions de Sergi Garcia