L’Atlètic-Barceloneta ha perdut davant el Pro Recco per 8 a 3 en la desena jornada de la Champions League de waterpolo. Tot i la derrota, els mariners es mantenen tercers a la classificació per a la final a 8.

Bon partit dels mariners

Que el Pro Recco és un dels grans favorits per aconseguir la Champions League de waterpolo, ningú no ho posava en dubte. Però, l’Atlètic-Barceloneta ha volgut demostrar davant els italians, que els mariners també són un dels candidats a disputar la final a 8. Tot i la derrota davant el Recco per 8 a 3, l’equip de Chus Martín ha complert un dels objectius que tenia marcats: recuperar sensacions.

I hi ho han fet des del primer quart. Empat a 1 després dels primers vuit minuts de partit. Una igualtat, però, que s’ha trencat en el segon quart i que ha permès a l’equip de Ratko Rudic marxar amb un 4 a 2 al seu favor.

Filip Filipovic, jugador Pro Recco en partit contra Atlètic-Barceloneta
@prorecco

Després del descans, a mantenir el resultat

A la represa, la distància s’ha eixamplat fins als 3 gols amb el 6 a 3 amb el qual s’ha entrat a l’últim quart. L’últim període ha vist dos gols més del Recco, que han servit per deixar el definitiu 8 a 3. Un resultat que manté l’Atlètic-Barceloneta en la tercera posició del seu grup i dins de les places que donen accés a la final a 8.

El pròxim partit de l’Atlètic-Barceloneta serà contra el Ferencvaros. A la primera volta, el conjunt de Chus Martín es va imposar per un ajustat 8 a 9.