El CN Barcelona s’ha imposat a casa contra el CN Catalunya per 11 a 8 en la 18a jornada de la Lliga Premaat. Tot i la diferència a la classificació, el partit ha tingut una tensió que s’ha plasmat en el gran nombre d’expulsions i accions polèmiques.

Inici del partit

El primer quart ha començat amb normalitat, els homes de Tato Garcia han aconseguit aguantar el ritme del Barcelona i la diferència al final del primer quart ha estat de només un gol.

En el segon quart la cosa ha canviat i semblava que el marcador no importava gaire. Els nervis han aparegut i en el minut 16 de partit l’entrenador cenebista, Toni Esteller, ha protestat contra els àrbitres i això li ha costat la targeta vermella i la posterior exclusió. Tot i la polèmica ha estat el quart amb més encerts, s’ha arribat al descans amb un 7 a 4 a favor del Barcelona.

CN Barcelona - CN Catalunya (11-8)

La tornada a la piscina

A la segona meitat tot ha continuat igual, el parcial al final del tercer quart ha estat de 4 a 3 a favor dels mariners, i el Catalunya que aconseguia mantenir-se en el partit. Els del Tato Garcia han plantat cara i no han llançat la tovallola i l’últim quart se l’han endut per 0 a 1, i han deixat el 11 a 8 final.

Els homes del Toni Esteller s’han emportat els tres punts i ara es col·loquen segons a tres punts del Barceloneta però amb un partit més. Mentrestant el conjunt gracienc continua a la desena posició amb 12 punts.