El Martinenc ha empatat a un a camp del Granollers. Els del Guinardó s’han avançat, però a l’inici de la segona part han empatat els vallesans. En els últims minuts els barcelonins haurien pogut fer el segon i endur-se la victòria.

El Rovira s’avança gràcies a Rovira

El Martinenc ha sortit dominant i ràpidament ha obtingut premi, ja que al quart d’hora una assistència de Rovira amb final perfecte de Roland Garros aconsegueix el 0 a 1. El Granollers s’ha refet del gol i ha intentat apropar-se amb perill, però els del Guinardó s’ha defensat amb ordre. A més, els locals no han tingut sort amb les lesions, perquè Xavi Civil i Marc Garcia han hagut d’abandonar el camp.

El Martinenc envia dues pilotes al pal

La segona part ha començat de la pitjor manera per al Martinenc. Només s’havien jugat tres minuts quan Oriol Molins ha fet l’empat a un. Els barcelonins han reaccionat amb rapidesa i Rovira ha enviat una pilota al pal. Els vallesans han intensificat la pressió i també han generat clares ocasions de gol, com una rematada al travesser de Grimau. El Martinenc, però, ha continuat buscant el segon i fins a l’últim moment ha estat a prop d’aconseguir-lo. Jimmy igual que Rovira ha enviat la pilota al pal.