L’Europa ha perdut al camp de la Grama per 2 a 1. Una derrota dolorosa, ja que ha arribat en temps afegit i de penal. Amb aquesta ensopegada els graciencs s’acomiaden de les possibilitats de jugar la promoció.

Primera part sense gols

L’Europa ha estat el primer d’apropar-se amb perill a la porteria contraria. Els primers 45 minuts no han tingut un clar dominador i qualsevol dels dos equips hauria pogut marcar. Al minut 25, ha estat Marc Priego qui ha salvat els graciencs d’encaixar el primer. Ha salvat un mà a mà davant Padilla. La reacció dels escapulats ha estat gairebé immediata i Gabi ha fet intervenir Caleb, qui ha enviat a córner. I just abans del descans la més clara de la primera part. El local Omar ha enviat un llançament de falta al travesser.

Rojas de penal decideix en temps afegit

La segona part ha començat amb una oportunitat de Castell, que Caleb ha hagut d’enviar a córner. Però ha estat la Grama qui s’ha avançat en el marcador. Padilla ha assistit Pluvins i ha aquest ha fet pujar l’1 a 0 al marcador.  A l’Europa li ha costat reaccionar. Els graciencs no han trobat el ritme al partit, però tot i això han seguit buscant l’empat i aquest ha arribat en el minut 89. Alfons Serra de falta directa ha fet l’empat a 1. I quan tothom pensava que aquest seria el resultat definitiu en temps afegit Rojas de penal ha fet el 2 a 1.