El Barça visita aquest diumenge a la nit, a les 20.45, el camp del Betis. Els blaugrana, després de classificar-se per als quarts de final de la Champions, buscaran a la Lliga la cinquena victòria consecutiva i així, com a mínim, mantenir les distàncies amb els seus perseguidors.

Com a mínim mantenir la distància

A la roda de premsa prèvia al partit contra els bètics Ernesto Valverde ha definit el partit “com a vital”. El tècnic ha explicat que els andalusos “són un equip semblant a nosaltres”, ja que “volen tenir la iniciativa”. A més, ha assegurat que serà un partit “exigent”. Valverde ha dit que s’han de centrat “en ells mateixos” i que cal que guanyin demà, perquè d’aquesta manera “mantindrem, com a mínim, les distàncies”.

Vaig arriscar amb Dembélé

Un altre dels temes de la roda de premsa ha estat la lesió de Dembélé. Valverde ha reconegut que “vaig arriscar amb Dembélé”. El tècnic ha dit que “era un partit decisiu i que jo vaig prendre la decisió”.

El Manchester, una eliminatòria atractiva

També ha parlat de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions i ha dit que el Manchester “és un equip històric” i que serà una eliminatòria “atractiva” i que està “oberta”.