El derbi entre el Barça B i l’Espanyol B ha acabat amb victòria blanc-i-blava per 0 a 1. Aquesta és la tercera derrota consecutiva dels blaugrana, que es despengen de la part alta de la classificació. En canvi, és la tercera victòria consecutiva dels jugadors de David Gallego, que segueixen aspirant a la promoció.

Bermejo avança l’Espanyol B

El primer a generar perill ha estat el Barça B amb una rematada d’Abel Ruiz que ha sortit desviada. De totes maneres ha estat l’Espanyol B qui ha inaugurat el marcador. Ha estat Bermejo en el minut 20 qui ha fet el 0 a 1 a la sortida d’un córner. A partir d’aquí el filial blanc-i-blau ha dominat el tempo del partit i ha disposat de diverses ocasions per fer el segon, però Iñaki Peña ha salvat el Barça B d’encaixar un altre gol. El filial blaugrana després d’uns minuts de desconcert ha recuperat el control i hauria pogut empatar, però la rematada de Merveil no ha trobat porteria per ben poc i després ha estat Edu Frias qui ha salvat l’empat del filial blaugrana.

El Barça B sense encert

La segona part ha començat amb una ocasió clara de Merveil, que no ha encertat a rematar entre els tres pals. Els blaugrana han seguit dominant i generant perill, però no han estat gens efectius. Guillem hauria pogut empatar, però Edu Frias ha aturat el xut.  Els de García Pimienta han seguit tenint el control, però el filial blanc-i-blau s’ha defensat amb ordre i ha aconseguit mantenir la porteria a 0.