Refugiats a Barcelona disputen partits de futbol al camp del Sant Andreu

El Sant Andreu segueix donant pasos en l’àmbit social. A més de lluir el logotip d’Open Arms a la samarreta i obrir les portes del Narcís Sala, perquè cada dimecres refugiats de Barcelona puguin anar a jugar a futbol, ara ha arribat a un acord amb el projecte Banc de roba de la fundació AEMA per donar, aquest dimecres, 20 lots de roba als refugiats que vagin a jugar a futbol. Cada lot estarà format per una dessuadora, dues samarretes, un pantaló i unes sabatilles. En aquest acord, hi ha la possibilitat més endavant d’entregar més roba segons les necessitats dels refugiats.

El Sant Andreu demana botes de futbol en bon estat

El projecte Banc de roba neix a partit de la col·laboració entre la fundació AEMA i el Grup ALETEX amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida de les persones en situació de pobresa i en risc d’exclusió social tot facilitant-los roba. Bàsicament, en distribueixen entre les entitats socials de l’àrea metropolitana de Barcelona. A més, en el projecte hi treballen joves en risc d’exclusió social i els ofereixen llocs d’inserció laboral.

Des del Sant Andreu es fa una crida a tots aquells aficionats que tinguin botes de futbol en bon estat i que no les facin servir que les enviïn al club i aquest les entregarà als refugiats, que no en tenen.