El Júpiter ha sumat un punt en la visita del Viladecans al Municipal de la Verneda en un partit marcat pel contrast de dinàmiques entre locals i visitants i farcit de polèmiques arbitrals.

Primera meitat intensa

El partit ha començat amb domini dels del Baix Llobregat. Tot i això, els de la Verneda s’han avançat mitjançant un gol de penal de Roca, als 12 minuts de partit. Amb l’1-0 al marcador, el Viladecans ha intensificat el domini. Després d’estavellar una pilota al pal, els visitants han empatat el partit en fer efectiva una cessió dins l’àrea gris-i-grana, obra del davanter viladecanenc Josep Maria.

Solidesa defensiva per frenar l’atac del Vila

La segona meitat ha estat lleugerament dominada pels visitants, que buscaven una victòria que els catapultés a la classificació. La serietat en defensa del Júpiter ha trencat totes les aspiracions en atac del Viladecans, que ha acabat tancat a la seva àrea defensant-se de les envestides finals gris-i-granes.

Amb aquest empat, els homes entrenats per Rubén García sumen quatre partits sense guanyar en lliga però s’allunyen de la zona de descens.

La roda de premsa de Rubén García