El Barça torna a la Champions. Més de dos mesos després el Barça torna a la millor competició de clubs del món. Ho farà aquest dimarts al camp de l’Olympique de Lió a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Valverde i la il·lusió per la Champions

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, ha dit que “tenim molta il·lusió per la Champions” i que estan “angoixats, preparats i pressionats” per tornar a la competició. Això sí, ha explicat que la pressió és positiva, perquè és “il·lusió per guanyar la Lliga de Campions”. Ha assegurat que no han de pensar que hi ha partit de tornada, ja que “seria un error pensar que hi ha un altre patit”. Respecte al partit davant l’Olympique, ha dit que per “evitar els contraatacs dels francesos han d’evitar perdre la pilota” i que “és un equip temible al seu estadi”. Del rival n’ha destacat el “joc ofensiu” i que encara no ha perdut cap partit a la Champions.

Busquets diu que l’objectiu és guanyar i marcar

Abans del tècnic ha parlat Sergio Busquets. El migcampista ha explicat que “la Champions és una competició diferent” i que “les nostres motivació i ambició són màximes”. Busquets no ha volgut oblidar resultats de temporades anteriors i ha deixat ben clar que “estem avisats pel que ha passat anys enrere”. El futbolista ha dit que la idea de l’equip és “guanyar i marcar gols” i “ser sòlids”. Sobre l’Olympique, ha dit que “és un equip que ha fet una bona fase de grups” i que ofensivament té “jugadors ràpids i que desequilibren”.