El Barça de rugbi ha aconseguit un triomf vital per seguir somiant en el play-off. Els blaugrana han patit fins al final per poder superar l’Independiente de Santander, amb un primer equip farcit de baixes que ha hagut de comptar amb onze jugadors del filial per completar la convocatòria.

Un inici fulgurant

El Barça ha començat amb bon peu amb l’assaig de Felipe Alegría tot just als minuts inicials. La transformació no ha estat bona però un cop de càstig al minut 35 ha permès el conjunt de Sergi Guerrero marxar al descans amb un 8 a 0 favorable.

Màxima igualtat a la segona meitat

Els càntabres han sortit com un tro a la represa i, a la primera ocasió, han anotat el primer assaig i la posterior transformació per posar-se un punt per sota. La reacció blaugrana ha estat immediata i Joaquín Hardoy, amb una cursa frenètica, s’ha escapat fins a la línia de fons per transformar el segon assaig local. Aquest cop la transformació sí que ha estat bona i el Barça s’ha posat 15 a 7.

En els darrers minuts, l’emoció ha estat màxima, i el Santander ha retallat diferències amb un nou assaig de Soria però ha estat el Barça qui ha colpejat l’últim per acabar enduent-se el duel amb un resultat definitiu de 20 a 12.