El Club Esportiu Mediterrani ha acabat en la quarta posició després d’imposar-se al Sant Feliu per 9 a 13. L’equip de Marc Comas s’ha classificat per a les semifinals, que disputaran contra el Sabadell

El Mediterrani, amb casquet blau, s’ha distanciat en el primer quart amb un parcial de 2 a 5 que les santfeliuenques han pogut retallar abans del descans. A la mitja part, el resultat era de 5 a 7 favorable a l’equip de Sants.

A la segona part, les dinàmiques han estat molt similars a les del primer temps. Parcials de 2 a 3 per al Medi, que finalment ha acabat guanyant per 9 a 13.

El Mediterrani s’enfrontarà al Sabadell per un lloc a la final. Aquests dos equips ja es van trobar a les semifinals de Copa que les vallesanes van guanyar per 4 a 13. L’altra semifinal la disputaran el Club Natació Sant Andreu i el Centre Natació Mataró. A la fase regular hi ha un empat a victòries. Les de Javi Aznar es van imposar per 6 a 3 a la Pere Serrat i van perdre per 12 a 10, a la Joan Serra.