Atlètic-Barceloneta
@CNAB_oficial

L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat per 8 a 15 el Canoe en el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol. Els mariners s’enfrontaran amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Mediterrani i el Mataró.

L’Atlètic-Barceloneta, per la via ràpida

Els jugadors de Chus Martín han sentenciat el partit en el segon i quart quart del matx. En el primer període només s’ha marcat un gol i ha estat del Barceloneta. En el segon quart els mariners han agafat la primera avantatge en el marcador amb un parcial de 3 a 5, que ha deixat un 3 a 6 al descans. El tercer quart ha estat per a l’equip madrileny que s’ha imposat per 3 a 2. Però en el darrer quart, l’Atlètic-Barceloneta ha sentenciat amb un parcial de 2 a 7, i el definitiu 8 a 15 que ha donat el passi a semifinals als mariners.