El Sant Andreu ha perdut davant el Mataró per 12 a 10 en la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Malgrat la derrota, l’equip de Javi Aznar continua en la segona posició a la classificació.

Primera meitat igualada

Les andreuenques han començat dominant durant el primer quart del partit i han inaugurat el marcador. Tot i això, els gols han estat molt compensats i han acabat el primer parcial amb un 3-4 al seu favor. El segon quart ha seguit amb la mateixa dinàmica, la intensitat dels dos equips ha fet que al descans el resultat fos un ajustat 7 a 8.

Un gir, després del descans

Al tercer quart, les de Marina Zablith s’han posat per davant amb tres gols consecutius.  El parcial de 3 a 0 ha fet que les mataronines encaressin l’últim quart amb un 10 a 8 al seu favor. L’últim quart, el Sant Andreu ha intentat retallar distàncies. Però tot i marcar dos gols, l’equip de Javi Aznar ha vist com el Mataró també ha aconseguit dos més i el resultat final ha estat de 12 a 10.

Tot i aquesta derrota, les barcelonines segueixen segones en la Divisió d’Honor de waterpolo femení amb 42 punts. Ara miren cap a la Final Four de la Len Trophy que jugarà el 12 i 13  d’abril a Rússia.