@RCDEspanyol

L’Espanyol ha superat l‘Atlètic de Madrid en l’estrena de la samarreta de la temporada vinent. Els blanc-i-blaus, liderats per un elèctric Adri Pedrosa, han fet un dels millors partits de la temporada i han aconseguit superar un conjunt com el matalasser per seguir somiant. 3-0.

Partit obert a la primera meitat

L’enfrontament ha començat a un ritme frenètic. L’Espanyol ha aconseguit provocar una falta molt perillosa al balcó de l’àrea visitant i, escassos minuts després, Morata ha robat una pilota a Mario Hermoso per estavellar-la al cos de Diego López en l’un contra un.

Una errada de Diego López en no atrapar una pilota i un cop de cap de Savic han estat les ocasions més perilloses dels de Simeone en els primers trenta minuts. L’Espanyol, gràcies a bones transicions defensa atac, s’ha estirat. Granero i Darder ho han provat des de lluny per als locals i Saúl, de cap, i Lemar, amb un xut molt potent, per als visitants.

Ja a l’afegit, Adri Pedrosa ha posat la directa per banda esquerra i, sense que ningú pogués evitar-ho, ha arribat a línia de fons per posar una centrada que Diego Godín ha introduït en la seva pròpia porteria. 1-0.

Pedrosa, autor del primer gol del RCD Espanyol

Festa blanc-i-blava a la represa

L’Atlètic de Madrid no ha sortit a especular i ha pogut empatar en qüestió de dos minuts. Una bona centrada de Filipe Luis no l’ha poguda rematar Griezmann al primer pal i s’ha passejat per tota l’àrea abans de marxar fregant el segon.

Però als de Simeone els ha tornat a sortir tot a l’inrevés. Una mala passada de Rodrigo ha propiciat el contraatac perico. Melendo l’ha posat entre línies perquè Borja Iglesias, després de retallar Oblak, fes el 2-0 al minut 53.

Borja Iglesias, golejador de l'Espanyol - Atlètic de Madrid

L’Atlètic ha intentat aixecar-se d’aquest segon cop però l’Espanyol no l’ha deixat. Els de Rubi, teixint una de les millors segones parts de la temporada, han pogut ampliar diferències per mediació de Darder, Borja Iglesias, en dues ocasions, i Wu Lei, però han hagut d’esperar al minut 88 per fer el 3-0 des dels onze metres gràcies a Borja Iglesias. Abans, l’Atlètic, en una de les poques arribades, ha fet el 2-1 però l’àrbitre ha xiulat mans en el control orientat d’Ángel Correa.