El CN Sant Andreu ha guanyat el partit de la setena jornada de la Lliga femenina de waterpolo contra el CN Mataró per 6 a 3. Les de Javi Aznar han estat superiors a partir del tercer quart. Gràcies a aquesta victòria el Sant Andreu és líder provisional de la Lliga, pendent del partit que jugarà aquest dijous el Sabadell a la piscina del Moscardó.

El CN Sant Andreu tanca el partit al tercer quart

Les noies de Javi Aznar han saltat a la piscina decidides a endur-se el partit però la igualtat ha fet que en el primer quart només hagin marcat un gol. Al segon quart, el Mataró ha ajustat el partit i els dos equips han marxat al descans amb un 2 a 2 en el marcador. Al tercer quart, les de Javi Aznar s’han allunyat del Mataró amb un parcial de 2 a 0 i han deixat l’electrònic amb un 4 a 2. A l’últim quart el Sant Andreu ha acabat tancant el partit anotant dos gols i encaixant-ne només un i ha deixat un resultat final de 6 a 3.