El Barça de futbol sala s’ha classificat per a la final de la Copa del Rei després de guanyar l’Inter Movistar per 4 gols a 5. Ha estat un gran partit de futbol sala que permetrà els blaugrana poder revalidar el títol aconseguit l’any passat.

Primera part amb alternatives

La primera part del partit ha tingut parts ben diferenciades. Els primers minuts han estat per als blaugrana. Dos gols de Ferrao gairebé seguits, minuts 10 i 11, han posat l’equip d’Andreu Plaza per davant en el marcador. Però l’Inter, després dels dos gols, ha fet un pas endavant. Els madrilenys han retallat distàncies amb un gol afortunat de Ricardinho.

La segona part, clau

Després del descans, els dos equips ha seguit mostrant un gran nivell de joc i moltíssimes ocasions. Adolfito, al minut 24, ha posat l’1 a 3 en el marcador. Un resultat que ha durat ben poc, ja que Pola ha retallat distàncies un minut més tard. Amb el gol, l’Inter ha continuat buscant l’empat, però Dídac ha estat un mur durant els minuts de domini dels madrilenys.

@FCBfutbolsala

L’Inter no marcava i el Barça ho ha aprofitat per fer el 2 a 4. Un bon xut d’Esquerdinha des de fora de l’àrea ha posat el 2 a 4 quan quedaven sis minuts per acabar el partit. Malgrat tot, l’Inter no ha afluixat i Gadeia ha retallat distàncies amb un xut de falta sense barrera.

L’equip de Movistar ha arriscat amb l’opció de porter jugador i el Barça no ho ha desaprofitat. Sergio Lozano quan quedaven 30 segons per acabar ha agafat una pilota a la seva àrea i amb un xut col·locat ha fet el 3 a 5. Semblava tot decidit, però un gol de Solano quan faltaven cinc segons ha posat emoció en els últims instants.

Ferrao, jugador FCB Futbol Sala

Segona final consecutiva

Amb la classificació a la butxaca, el Barça disputarà davant el Jaén, la segona final de Copa de manera consecutiva. Els blaugrana podrien revalidar el títol aconseguit l’any passat, precisament, davant els andalusos per 4 a 3.

El partit contra l’Inter ha estat el segon partit en menys d’una setmana que han disputat el Barça i l’Inter. Els blaugrana i els madrilenys es van enfrontar a la final de consolació de la UEFA Futsal Champions League, que va acabar amb victòria blaugrana per 1 a 3.