El Sant Andreu ha superat amb solvència el Júpiter en un nou amistós de pretemporada. Els homes de Mikel Azparren, molt superiors al llarg de tot el partit, s’han imposat per 3-0 a l’equip gris-i-grana. Els andreuencs han decidit el matx als primers deu minuts. Elhadji, en la primera arribada, ha fet el primer, i Josu, al minut 11, ha doblat l’avantatge local. Al tram final del partit, Solina, ha sentenciat amb el 3-0 definitiu.

Sergi Serrano, estel·lar

El millor andreuenc de la primera meitat ha estat el nou jugador quadribarrat Sergi Serrano. L’ex del juvenil del Barça ha fet les dues assistències en els primers gols d’Elhadji i Josu. Al minut 3, un córner picat en curt, ha acabat a peus de Serrano, que ha fet un centrada al segon pal. Elhadji ha rematat de cap per sucar contra el seu exequip. Un altre ex del Júpiter, Josu, ha fet el segon després d’aprofitar una assistència de Serrano que l’ha deixat sol per superar Rulo.

A banda d’aquestes dues assistències, Serrano ha estat un dels més participatius i ha regalat diversos detalls de qualitat que han animat el públic del Narcís Sala.

Segona part de tràmit

La intensitat del matx ha baixat a la segona meitat i els dos equips han aprofitat per fer canvis de jugadors. Precisament ha estat un d’aquests homes de refresc, Laro Setién, qui ha tingut el tercer a tocar. El seu xut, però, ha topat amb el pal. Al minut 65, Ton Alcover s’ha inventat una passada magistral de 40 metres que ha deixat tot sol Oriol Solina contra el porter visitant. El jove jugador, ha resolt a la perfecció i ha situtat el 3-0.

El Júpiter ha intentat posar en perill la porteria d’Aragón i el més incisiu ha estat Montero, que ha fet intervenir el porter local dues vegades. El Júpiter perd el seu segon amistós després de caure fa uns dies contra el Sant Ildefons. Els andreuencs, de la seva banda, tornen a guanyar després de perdre contra el Sabadell i el Llagostera els dos últims compromisos.