Neymar PSG
@PSG_inside

Thomas Tuchel no ha convocat Neymar per al partit contra el Rennes. El brasiler, en espera que es resolgui el seu futur, continua al marge, sense comptar per al seu entrenador, tot i que s’ha entrenat amb normalitat. Des del club han assegurat que la decisió ve motivada per la falta de ritme del brasiler, que tot just surt d’una lesió.

Negociacions i “stand-by”

Aquesta setmana ha estat intensa pel que fa a les negociacions Barça-PSG per Neymar. Dimecres una comitiva del club culer va viatjar a París per reunir-se amb Leonardo, director esportiu de l’equip parisenc. La proposta que oferia el Barça passava per l’intercanvi de jugadors. El primer a la rampa de sortida era Philippe Coutinho, un jugador desitjat pel PSG.

Tanmateix, ahir el Bayern Munic i el Barça van arribar a un acord per la cessió de Coutinho aquesta temporada. D’aquesta manera, els blaugrana han perdut un jugador que volien fer servir per fitxar Neymar i les negociacions han quedat en punt mort.

Leonardo ja ho veia fet

Fa una setmana, el director esportiu del PSG ja veia les negociacions per la sortida de Neymar avançades. La situació, a hores d’ara, amb la sortida de Coutinho del Barça, pot haver canviat.