L’Europa ha empatat a 1 contra el Manresa en un nou test de pretemporada. Després d’aconseguir el Trofeu Vila de Gràcia contra el Prat, David Vilajoana ha aprofitat per donar minuts a jugadors menys habituals i fer proves de cara a l’inici de lliga.

Un Europa amb poca empenta

El partit ha començat de la pitjor manera per l’Europa, que ha rebut un gol al minut 10. Una manca d’entesa entre Uri Vives i Castells ha propiciat una pilota morta dins l’àrea que ha recollit David Sánchez per avançar el Manresa. Els homes de David Vilajoana han tingut ocasions per igualar l’enfrontament tot i que s’han mostrat força imprecisos durant el primer temps. La més clara l’ha protagonitzada Sergi Monzó que ha fet una gran jugada individual que ha acabat amb un xut dins l’àrea petita que ha refusat Pol Busquets.

Poca acció al segon temps

Al començament de la segona part l’Europa ha sortit al terreny de joc molt més inspirat. Al minut 52 David Jiménez, amb una jugada per la banda, ha intentat un xut creuat a porteria sense encert. La falta d’idees dels escapulats s’ha vist reflectida en un joc molt menys fresc i sense ocasions. A punt d’acabar el matx, un error de la defensa del Manresa ha deixat una pilota morta que Osorio no ha dubtat a xutar cap a porteria des de fora de l’àrea que ha vorejat el pal. Ja en l’afegit, Sergi Pastells ha rebut una passada sol i no ha fallat davant el porter, per establir així l’1 a 1 definitiu.