El Júpiter ha perdut el primer partit sencer que ha jugat aquesta pretemporada. Després de debutar als Històrics, els de Paco Hidalgo s’han vist superats pel Sant Ildefons per la mínima.

Primera meitat amb intensitat

Els primers 45 minuts no van tenir un dominador clar, però sí que van tenir molta intensitat. El Júpiter va arribar bé fins a l’àrea rival, però li va mancar precisió en l’última passada. El Sant Ildefons, en canvi, sí que va provar els reflexos de Joaquín Rodríguez. El porter va reaccionar amb agilitat a un parell de bones ocasions locals.

Millor Júpiter, pitjor resultat

La segona meitat va esperonar el Júpiter que es va aproximar amb molt més perill, però no va tenir punteria. El Sant Ildefons va abaixar el ritme, però es va sortir amb la seva gràcies a un gol de Díaz al minut 70. La manca de comunicació entre la defensa i el porter va acabar amb una cessió il·legal i el conseqüent llançament indirecte. El jugador dels locals no va fallar i va fer l’única diana del matx. Els gris-i-grana encara van tenir un parell de bones oportunitats per empatar, però no era el dia de cara a porteria.

Les declaracions de Paco Hidalgo i Eric Ruiz