El Sant Andreu ha quedat eliminat de la Copa Catalunya després de perdre per 1-0 contra el Llagostera. Kuku, exjugador quadribarrat, ha transformat un penal al minut 89 per sentenciar l’equip de Mikel Azparren. Amb aquesta desfeta, els vigents campions d’aquesta edició diuen adeu als quarts de final contra un rival de categoria superior.  Per la seva banda, l’equip gironí avança ronda després d’eliminar a dos barcelonins de manera consecutiva. Després de deixar fora de combat l’Europa, els d’Oriol Alsina han fet el mateix amb el Sant Andreu.

David Aragón destaca a la primera meitat

Els gironins han començat inquietant la porteria quadribarrada i han obligat David Aragón a fer una gran intervenció per evitar l’1 a 0 al minut 3. Pasquina, a boca de canó, no ha pogut superar el porter que ha tret un peu salvador. El matx s’ha començat a endurir i s’han vist algunes entrades al límit. Èric ho ha provat amb dos xuts més. Un ha acabat al lateral de la xarxa i l’altre l’ha blocat Aragón.

Kuku decideix a les acaballes

El Llagostera ha tornat a posar l’ai al cor dels quadribarrats a l’inici del segon temps. Pasquina ha rematat una gran centrada de Bigas que ha marxat per sobre del travesser. Al minut 55, Azparren ha començat a fer canvis per oxigenar cames. El mateix ha fet Oriol Alsina, que ha donat entrada a Kuku. El partit ha anat augmentant de ritme i els dos conjunts han protagonitzat alguna picabaralla que ha acabat amb jugadors amonestats per totes dues bandes.

Quan semblava que la eliminatòria es resoldria a la tanda de penals, ha aparegut Kuku. L’exjugador andreuenc ha aprofitat una badada defensiva per plantar-se tot sol davant de David Aragón. Jaume Villar ha intentat escombrar-li la pilota a Kuku, però l’àrbitre ha considerat que ho ha fet de manera no reglamentària i ha assenyalat el punt fatídic. El mateix Kuku ha estat l’encarregat de transformar el llançament de penal que deixa el seu exequip sense opcions de revalidar títol.